Cementgevonden PU

Cementgebonden PU

Deze variant heeft een aantal heel specifieke kenmerken. Dit is een type vloer die kan geplaatst worden, reeds 5 dagen nadat beton werd gegoten. Je hoeft dus niet te wachten tot je een restvochtpercentage hebt van < 3%, wat bij ieder ander type gietvloer wel geldt. Daarnaast kan deze vloer in verschillende dikkere versies aangebracht worden, zodat de vloer kan weerstaan aan bepaalde temperaturen. Stelregel geldt, hoe dikker de massa hoe temperatuur bestendiger deze is. Een klassieke epoxy smelt bij temperaturen van ongeveer een 60°C, dit type vloer kan temperaturen weerstaan tot 120°C. Wat het uitermate geschikt maakt voor toepassingen zoals vb. voeding verwerkende bedrijven, …

 

Tevens zijn deze vloeren ook resistent tegen heel wat producten en vloeistoffen, het is handig om op voorhand een tabel op te vragen of mee te delen waaraan de vloer moet kunnen voldoen. Deze vloeren worden gegoten, afhankelijk van de toepassing, op 4-5-6-9 mm dikte. Dit type vloer kan gegoten worden zonder extra topcoat, de vloer is gekleurd in z’n massa en door de aard van de producten heeft deze een mat karakter met lichte antislip eigenschappen.

 

Als dit niet voldoet aan uw eisen of wensen, dan kan deze voer ingestrooid worden met een bepaalde korrel en afgewerkt worden met een verzegelingslaag. Zo heb je bij de antislip korrels nog een 3-tal versies, gaande van licht tot heel ruw. Stelregel is opnieuw hoe ruwer het oppervlak, hoe meer antislip deze is maar hoe moeilijker het ook wordt om hem te reinigen.

 

Jarenlang hebben wij reeds ervaring kunnen opbouwen en kunnen u dan ook een mooie referentielijst bezorgen. Hierboven vindt u heel wat foto’s van verschillende projecten die we doorheen de jaren hebben uitgevoerd. Neem gerust contact met ons op.

 

 

Verho Industries